03-09-2015

Transparanter en efficienter applicatiemanagement door samenwerking Centric en Raynet

Deel dit bericht

Centric en Raynet werken vanaf de zomer van 2015 samen in een strategisch partnerschap. Centric biedt Software Solutions, IT Outsourcing, Business Process Outsourcing en Staffing Services en Raynet GmbH levert diensten en oplossingen voor de informatietechnologie en is gespecialiseerd in "Application Lifecycle Management". Centric gebruikt voortaan Raynet's RaySuite voor de dienstverlening rondom applicatiebeheer, applicatiepackaging en applicatievirtualisatie.

Het uitstekende aanbod van packagingoplossingen van Raynet stelt Centric in staat efficiëntere diensten te leveren en zorgt voor een transparanter proces voor applicatiebeheer. Door klanten actief te betrekken en deel te laten nemen aan het proces, kan Centric beter passende en flexibilere diensten bieden voor applicatiemanagement.

“We zijn blij dat we nauwer gaan samenwerken met Raynet en zijn Nederlandse distributeur PDS,” vertelt Christine van Riel, Business Unit Manager bij Centric. “RaySuite biedt ons meer mogelijkheden voor applicatievirtualisatie en packaging tegen een goede prijs. Daardoor kunnen we onze klanten nog betere dienstverlening voor applicatiebeheer bieden.”

Ragip Aydin, Managing Director van Raynet: “Om een significant competitief voordeel te geven, bieden we Centric de RaySuite-producten met een hoge kwaliteit en goede gebruiksvriendelijkheid. We zijn ervan overtuigd dat deze overeenkomst en het partnerschap de samenwerking met Centric een enorme boost geeft.”

Company:

Centric, Raynet

Partners