24-11-2015

Kentico verhoogt de lat in CMS-markt met introductie Kentico 9

Deel dit bericht

Kentico, aanbieder van de gelijknamige totaaloplossing voor CMS, e-commerce en online marketing, introduceert de nieuwe versie van zijn platform, Kentico 9. Het vernieuwde platform van Kentico  beschikt over verschillende nieuwe features voor het sneller ontwikkelen en implementeren van websites, het vereenvoudigingen van de productie van gepersonaliseerde content en het verschaffen van kennis en inzichten uit marketingcampagnes.

Kentico 9 is lovend ontvangen door de early adaptors en is tijdens zijn Connection, haar User & Partner conferentie in Tsjechië gelanceerd. Bart Omlo, manager Benelux bij Kentico, is enthousiast. “Deze nieuwe release beschikt over een breed scala aan verbeteringen. Bedrijven hebben hiermee de mogelijkheid hun digitale strategie te finetunen, tegemoet te komen aan de behoeften van hun klanten en unieke gebruikerservaringen te creëren.” Omlo vervolgt: “Kentico 9 sluit verder aan bij de ontwikkelingen in de .NET community en is een belangrijke stap voorwaarts in termen van technologie en mogelijkheden. De nieuwe release laat zien dat we luisteren naar onze klanten en partners om te horen welke functies en mogelijkheden zij nodig hebben en welke obstakels hen in de weg blijven zitten.”

Functies en mogelijkheden van Kentico 9
Continuous Integration – Handmatig veranderingen aanbrengen en publiceren is niet alleen traag, maar is ook onbetrouwbaar en leidt vaak tot knelpunten. In Kentico 9 zijn die handmatige ingrepen niet meer nodig en ontwikkelaars hoeven zich zodoende niet te storen aan synchronisatieproblemen of het handmatig verplaatsen van wijzigingen van de ene productieomgeving naar de andere. De nieuwe Continuous Integration Solution is gericht op een eenvoudige implementatie, is betrouwbaar en volledig geautomatiseerd. Hierdoor kunnen nieuwe veranderingen efficiënter dan ooit tevoren gepubliceerd worden. Het voorziet in continuous delivery, vermindert de behoefte aan handmatige implementatie, zorgt voor een soepeler detectie van integratieproblemen en vermindert en voorkomt zelfs fouten en verlies van gegevens. Alles bij elkaar heeft dit lagere ontwikkelingskosten tot resultaat.
Geïntegreerd Campagne Management – Bedrijven kunnen tegenwoordig probleemloos gegevens verzamelen en hebben hierdoor zelfs te maken met een overvloed aan data. De nieuwe uitdaging is inzichten te halen uit data en hier vervolgens actie op te ondernemen. Dat wil zeggen: het creëren, beheren en evalueren van campagnes op basis van binnenkomende gegevens. Met Kentico 9 is dit alles mogelijk vanaf één uniform dashboard. Campagnes zijn hierdoor eenvoudiger te ontwerpen en te beheren en zakelijke doelstellingen zijn eerder te bereiken. De nieuwe rapportage-engine is niet alleen toegankelijk voor campagnemanagement, maar ook voor e-mailmarketing.
ASP.NET Model View Controller (MVC ondersteuning) – MVC is tegenwoordig het populairste en snelst groeiende ontwerppatroon voor het verbeteren en bouwen van presterende en schaalbare websites. Omlo: “De .NET community is zich snel aan het hervormen. Het oude web forms is eigenlijk een tanend ontwikkelingsmodel en met het aanbieden van verregaande MVC-ondersteuning in Kentico 9 zijn wij de juiste weg ingeslagen.”
Verbeterde Web Farm Ondersteuning – Kentico 9 is geoptimaliseerd voor cloud-implementaties. Een verbetering zoals autoscaling-ondersteuning kan ieders leven vereenvoudigen, door het proces te automatiseren zodat men er niet naar hoeft om te kijken. Het systeem reageert op de omgeving bij up- of downscaling, waarbij de hoeveelheid administratie die bedrijven moeten doen in web farm scenario’s wordt geminimaliseerd.
Modularization – Met Kentico 9 is het gemakkelijker om code te verplaatsen tussen modules, en modules van het ene naar het andere project te verplaatsen. Deze functionaliteit bestaat ook in versie 8, maar is sterk uitgebreid in versie 9. Omlo: “Klanten en partners kunnen de code die zij hebben geschreven voor een bepaald project gemakkelijker inzetten voor een ander project. Ze kunnen die functionaliteit hergebruiken zonder deze te hoeven herschrijven.”

Tags:

CMS, ASP.NET, MVC, .NET

Company:

Kentico

Partners