05-01-2016

Theo Rinsema wordt voorzitter van Raad van Commissarissen bij Motion10

Deel dit bericht

Motion10 benoemt een Raad van Commissarissen met Theo Rinsema, laatstelijk werkzaam als Vice President bij Microsoft West-Europa, als voorzitter.

Rinsema heeft een indrukwekkende staat van dienst in de ICT-sector. Als algemeen directeur van Microsoft Nederland combineerde hij klant- en medewerkerstevredenheid succesvol met versnelde groei van omzet en marktaandeel. Rinsema zal zich richten op de duurzame groei en ontwikkeling van Motion10. Rinsema: “We willen een vernieuwende Raad van Commissarissen zijn. Naast het toezicht houden ook vooral een klankbord zijn en actief bijdragen aan de verdere ontwikkeling van Motion10 als toonaangevende Microsoft partner.” Rinsema zal deze rol uitoefenen naast de activiteiten die hij onderneemt vanuit zijn eigen organisatie Shift Patrol. Naast Rinsema zullen er nog twee andere personen benoemd worden. Zij zullen de gebieden technologie en finance onder hun hoede nemen.

CEO Daan Scheer: “De komende jaren willen wij ons verder ontwikkelen. Met continue groei van onze mensen. En aandacht voor kennis en kwaliteit. Een stevige Raad van Commissarissen kan ons hierbij helpen. Met Theo Rinsema brengen we een indrukwekkende hoeveelheid kennis en ervaring aan boord. Wij vinden het belangrijk als organisatie om verantwoording af te leggen. Naar mensen dichtbij ons; medewerkers en klanten. En naar mensen verder van ons vandaan; ondernemers, partners en de maatschappij. En natuurlijk willen we daarbij succesvol zijn. Maar altijd met respect voor de omgeving. Het is wettelijk niet verplicht om een Raad van Commissarissen te benoemen. Maar wij vinden het  belangrijk om kritisch beoordeeld te worden. Dit vormt een stevige basis voor de verdere groei van Motion10.”

Motion10 is sinds de oprichting in zeven jaar gegroeid van acht naar ruim 100 Microsoft-specialisten. In maart 2015 is een nieuw kantoor op de 42ste verdieping van De Rotterdam in gebruik genomen. In juni zag de ondernemingsraad het licht, in juli 2015 is Motion10 uitverkozen tot Microsoft Country Partner of the Year.

Voor meer informatie: www.motion10.com

Partners