04-03-2016

CLEW Systems & Software helpt klanten met Progress OpenEdge bij digitale transformatie

Deel dit bericht

Progress heeft aangekondigd dat softwarehuis CLEW Systems & Software in België voor Progress OpenEdge heeft gekozen om applicaties sneller te moderniseren en krachtige, toekomstbestendige oplossingen aan te bieden.

Bedrijven moeten zich steeds meer veranderingen doorvoeren om tegemoet te komen aan de behoeften van de digitale markt en om beter in te spelen op de verwachtingen van de klant. Volgens Forrester besteden grote ondernemingen honderden miljoenen euro’s om elk aspect van hun bedrijfsvoering te moderniseren met de bedoeling om klantgerichter en volledig digitaal te gaan werken.
Met het OpenEdge-platform wordt het eenvoudiger om apps voor internationale bedrijven te ontwikkelen, uit te rollen en te beheren, waardoor zij sneller op de markt kunnen worden gebracht.

CLEW Systems & Software, een integratiepartner gespecialiseerd in aansluiting van kritieke bedrijfssystemen, biedt moderniseringsoplossingen en gerichte ondersteuning aan klanten die grondig nadenken over hun digitale strategieën. CLEW Systems & Software helpt klanten bij een snelle overstap op de nieuwste versies van OpenEdge, om de geavanceerde functies van het platform optimaal te benutten.

Toenemende vraag naar modernisering
Software Architect Bart Strubbe bij CLEW Systems & Software zegt: “Via ons partnerschap met Progress hopen we tegemoet te komen aan de toenemende vraag naar modernisering van de bedrijfsprocessen bij onze klanten. Om hen vooruit te helpen, zullen we hen optimale ondersteuning aanbieden en hen uitrusten metde nieuwste OpenEdge-functies. Naarmate we onze samenwerking met Progress verder uitbreiden, zullen we ons vooral gaan toespitsen op de ontwikkeling van een ERP-oplossing die specifiek is afgestemd op de behoeften van de voedingssector en de bouw en die onze klanten moet helpen om hun bedrijfsvoering verder te verbeteren.”

Progress’ algemeen directeur voor de Benelux Stephan Leferink is zeer blij met de nieuwe partner van Progress in België. “Organisaties van elke omvang kunnen met CLEW Systems & Software rekenen op een partner met een grondige kennis van de sector.”

Meer informatie: www.progress.nl en http://clew.be

Partners