26-04-2016

Progress en Emakina sluiten Sitefinity CMS-partnership

Deel dit bericht

Progress heeft een strategische alliantie gesloten met het onafhankelijke Europese full-service digital agency Emakina Group. Bedrijven die actief werken aan hun digitale transformatie kunnen zo profiteren van de combinatie van het Telerik Sitefinity content management platform van Progress met de expertise van Emakina.

Volgens IDC’s FutureScape voor Worldwide Digital Transformation zal 65 procent van de grote organisaties zich er in 2016 op toeleggen om informatie-gebaseerde organisaties te worden, waardoor de focus zich zal verleggen richting relaties, mensen en immaterieel kapitaal.

Conversie
De alliantie tussen Progress en Emakina creëert nieuwe mogelijkheden voor meer engagement, conversie en klantretentie voor bedrijven die hun digitale wendbaarheid willen vergroten, rijkere klantenbinding en real-time marketingpersonalisatie willen bieden. Zij hebben nu volledige toegang tot Sitefinity CMS-resources en
-ondersteuning via Emakina als hun vertrouwde gids om hun marketingsuccessen binnen Europa en daarbuiten naadloos te realiseren. Emakina heeft kantoren in acht landen (Oostenrijk, België, Kroatië, Frankrijk, Nederland, Zweden, Zwitserland en Turkije) en biedt met zijn internationale partnernetwerk ondersteuning aan internationale klanten.

Succes
Emakina heeft al een aantal op Sitefinity CMS gebaseerde digitale projecten uitgevoerd, onder andere voor belangrijke organisaties uit de banken- en defensiesector. Het succes van deze projecten en de soepele ervaring, flexibiliteit en gebruiksvriendelijkheid van het platform bevestigen de waarde van Sitefinity CMS en liggen zo aan de basis van dit strategische partnership tussen Progress en Emakina.

Flexibel
Volgens Vice President en Managing Director EMEA Mark Armstrong bij Progress moeten organisaties zich steeds flexibeler opstellen om aan de eisen van de klant te voldoen, ongeacht de industrie waarin deze opereert. “Dankzij het partnership met Emakina bieden we pure waarde aan onze klanten, met een kwalitatief content management platform, intensieve ondersteuning en extensieve domeinexpertise. Kortom, we helpen deze organisaties slagen in deze nieuwe digitale economie.”

Meer informatie: www.progress.nl

Partners