23-05-2016

Progress Summer Summit in teken van digitale transformatie

Deel dit bericht

Tijdens de Progress Summer Summit op 23 juni aanstaande in Rotterdam wordt uitgebreid gesproken over het recent door Progress aangekondigde DigitalFactory-platform, dat bedrijven ondersteuning biedt bij hun overgang naar een digitale strategie.

Progress DigitalFactory is een cloud-gebaseerd platform dat voorziet in schaalbare oplossingen voor digitale, omni-channel ervaringen. DigitalFactory-oplossingen maakt samenwerken flexibeler en eenvoudiger voor IT-medewerkers, marketeers, ontwikkelaars en zakelijke gebruikers die werken aan de digitale transformatie van hun organisatie. Gebruikers van DigitalFactory kunnen zeer eenvoudig zelf hun digital assets beheren of de customer journey uitstippelen, zonder afhankelijk te zijn van anderen om aanpassingen door te voeren. De lancering van DigitalFactory richt zich op drie kernoplossingen die in de komende maanden beschikbaar zullen zijn, met additionele oplossingen die in 2017 verwacht worden.

DigitalFactory for Sites
DigitalFactory for Sites verbetert de online zichtbaarheid van bedrijven dankzij de mogelijkheden in beheer en bewerken van websites en digitale assets. Daarbij wordt voldaan aan de vereiste beveiliging en wettelijke eisen. Contentcreatie, beheer en hergebruik van content is eenvoudig, zodat digital marketeers zich kunnen richten op het creëren van nieuwe content in plaats van het herstructureren van bestaande assets.

DigitalFactory for Sites voorziet tevens in de mogelijkheid om web assets in relatief korte tijd op grote schaal te ontwikkelen en uit te zetten. De zakelijke gebruiker wordt ondersteund bij het operationeel management doordat zij de content op de juiste manier, in de juiste context en op het juiste moment kunnen verspreiden. Zakelijke gebruikers zijn door betere collaboratiemogelijkheden niet meer afhankelijk van IT, waardoor de uitvoering stukken soepeler verloopt.

DigitalFactory for Engagement
Wereldwijde organisaties hebben nog steeds moeite om te bepalen wie er verantwoordelijk is voor de digitale transformatie. Is het de CIO of de CMO? Of is het een gezamenlijke verantwoordelijkheid? Uit een onderzoek van Progress blijkt dat 72 procent van respondenten wereldwijd het gevoel heeft dat de (budget)verantwoordelijkheid voor digitale initiatieven bij IT ligt. 78 procent heeft aangegeven dat een betere samenwerking tussen IT en marketing noodzakelijk is voor een succesvolle digitale transformatie.

DigitalFactory for Engagement is een oplossing voor soepele beslissingen die de CIO en CMO samen kunnen maken. Het volgt een ‘content-first’ benadering, waarbij de content geleverd via meerdere kanalen op een aantrekkelijke en uniforme manier geleverd wordt. Er bestaat consistentie tussen diverse afdelingen, assets en eigendommen, ongeacht de keuze van het device. De oplossing biedt volledige controle over de digitale assets en voorziet in een ‘author once’-mogelijkheid, waarbij de focus ligt op creatie en hergebruik van content, in plaats van een traditionele, geïsoleerde aanpak.

DigitalFactory for Engagement verbetert de customer journey door marketeers een unified content command center te bieden waar zij de klantervaring in één oogopslag kunnen zien. De IT- en de ontwikkelafdeling kunnen tevens websites en mobiele apps binnen enkele uren ontwikkelen en bouwen door middel van één platform en codebase. Het is de enige multifunctionele oplossing die mobiel en web naadloos combineert, omdat het de customer journey volgt, personaliseert en optimaliseert. Ondertussen versterkt de oplossing de beveiliging, governance, workflow en compliance zonder te tornen aan de flexibiliteit van de oplossing.

DigitalFactory for Mobile
Voor veel organisaties blijft een mobile-first benadering een prioriteit voor de komende tijd, omdat het de belangrijkste aanjager voor groei is. DigitalFactory for Mobile biedt organisaties die kiezen voor een mobile-first strategie, een snelle, op maat gemaakte mobiele ervaring die geschikt is voor elk device en databron. Ontwikkelaars hebben de mogelijkheid om apps te creëren voor iOS, Android en Windows op een enkel platform, zonder downloads, extra installaties of configuraties uit te voeren. De DigitalFactory for Mobile-oplossing is een typische ‘one-stop-shop’ die voldoet aan de behoeften rondom cloud-gebaseerde ontwikkeling voor mobiel. Wanneer organisaties er klaar voor zijn om mobiel te integreren in de omni-channel ervaring, kunnen zij de overstap naar de DigitalFactory for Engagement-oplossing zeer snel en eenvoudig maken, zonder lastige migraties.

Cross-team
Volgens CEO Phil Pead van Progress zijn bij de start van Progress’ digitale transformatie vier fundamentele pijlers geïdentificeerd die ten grondslag liggen aan het succes van de transformatie: “Optimaliseren van de betrokkenheid van de klant, de samenwerking met partners, het ontlasten van de IT-afdeling en het vereenvoudigen van operaties. Technologie is niet de enige oplossing en de transformatie naar een digitaal bedrijf is niet op korte termijn te realiseren. Een goede samenwerking is hierbij erg belangrijk. De oplossingen die Progress biedt helpen de klanten niet alleen bij het aanpakken van de zakelijke uitdagingen, maar dienen ook als een goede basis voor de gestelde digitale doelen voor de toekomst. Met de Progress DigitalFactory-oplossingen en de volledige reeks van Progress-producten en -diensten, wordt cross-team samenwerken veel eenvoudiger waardoor successen sneller geboekt kunnen worden.”

Tijdens het Progress Summer Summit op 23 juni aanstaande in Rotterdam wordt uitgebreid gesproken over Progress DigitalFactory. Meer informatie en registratie.

Partners