26-09-2016

Info Support start opleiding voor medewerkers Belastingdienst en PGGM

Deel dit bericht

Info Support gaat een opleidingstraject Professional Software Development opstarten voor medewerkers van de Belastingdienst en pensioenuitvoeringsorganisatie PGGM. Het gaat om .Net-ontwikkelaars die worden bijgeschoold om agile softwareontwikkeling toe te kunnen passen binnen de eigen organisatie.

Info Support heeft eerder al verschillende applicaties ontwikkeld voor zowel de Belastingdienst als PGGM. De opleiding Professionals Software Development is oorspronkelijk ontwikkeld voor studenten van verschillende hogescholen, in de vorm van een minor-traject. In deze opleiding kunnen de studenten leren deze manieren van softwareontwikkeling in de praktijk toe te passen.

Instroom op arbeidsmarkt
“Deze opleiding zorgt er al lange tijd voor dat studenten goed en soepel kunnen instromen op de arbeidsmarkt”, aldus Gert Jan Timmerman, Manager Kenniscentrum bij Info Support. “Door het gebrek aan ervaren developers merken we dat er een groeiende vraag is bij bedrijven om ontwikkelaars trainingen aan te bieden. Voor de Belastingdienst en PGGM betekent dat in dit geval dat hun ontwikkelteam snel aan de slag kan met agile development.”

Het opleidingstraject duurt twintig weken en omvat onder meer Continuous Delivery, Scrum, Test-Driven Development en Specification by Example en brede en diepe kennis van .NET.

Meer informatie: Info Support

Partners