06-07-2018

Xpirit Nederland winnaar Microsoft DevOps Partner Awards 2018

Deel dit bericht

Xpirit Nederland heeft aangekondigd dat het de Microsoft DevOps Partner of the Year Award 2018 heeft gewonnen. Het bedrijf wordt geëerd in een wereldwijd veld van top Microsoft-partners voor excellentie in innovatie en implementatie van klantoplossingen op basis van Microsoft-technologie. De Microsoft Partner of the Year Awards erkennen Microsoft-partners die het afgelopen jaar uitzonderlijke op Microsoft gebaseerde oplossingen hebben ontwikkeld en geleverd.

CTO Marcel de Vries van Xpirit Nederland is bijzonder trots en vereerd door het feit dat Microsoft zijn bedrijf erkende als wereldwijde DevOps-partner van het jaar. “We hadden dit niet kunnen doen zonder ons team van uiterst getalenteerde, toegewijde en gepassioneerde professionals, samen met onze geweldige klanten die onze open, eerlijke en soms soms gedurfde manier om verandering te veranderen hebben omarmd."

Er werden prijzen uitgereikt in verschillende categorieën, met winnaars gekozen uit een reeks van meer dan 2.600 deelnemers uit 115 landen over de hele wereld. Xpirit Nederland werd erkend voor het leveren van uitstekende oplossingen en diensten in DevOps.

"Ons ecosysteem van partners is cruciaal voor het leveren van transformatieve oplossingen, en de winnaars van dit jaar hebben bewezen een van de beste te zijn onder hun concurrenten", aldus Gavriella Schuster, corporate vice president, One Commercial Partner, Microsoft Corp. "We zijn verheugd Xpirit Nederland te erkennen als winnaar van de Microsoft DevOps Partner of the Year Award 2018."Tags:

Channel, Award, Devops

Company:

Xpirit, Microsoft

Partners