14-09-2018

ISG erkent Mindtree als leider in applicatieontwikkeling en -onderhoud

Deel dit bericht

Mindtree, aanbieder in technologische diensten en digitale transformatie, is marktleider genoemd in dienstverlening op het gebied van applicatieontwikkeling en -onderhoud (Application Development and Maintenance) door Information Services Group (ISG), een mondiaal onderzoeks- en adviesbureau op het vlak van technologie.

Het ISG Provider Lens Next-Gen ADM Kwadrantrapport erkent Mindtree als leider binnen de gebieden 'Next-Gen ADM Services,' Agile Ontwikkeling en Continuous Testing. Wereldwijd zijn er in totaal 29 serviceproviders beoordeeld op basis van een aantal criteria, waaronder de omvang en kwaliteit van hun dienstenportfolio, strategische visie en klanttevredenheid.

Het ISG-rapport noemt voor Mindtree de volgende onderscheidende factoren:
• Focus op snelle automatisering: Mindtree heeft verschillende in-house platforms en versnellers gebouwd die gebruikmaken van technologieën als machine learning, geautomatiseerde codegeneratie, procesautomatisering met robotics en chatbots die klanten in staat stellen om meer van hun bedrijfsactiviteiten te automatiseren.
• Agile ervaring: Mindtree heeft wereldwijd ongeveer 4.400 werknemers die aan het werk zijn in agile verbintenissen, waaronder agile coaches, scrum masters en architecten. Mindtree heeft een Agile Center of Excellence in Gainesville, Florida, een high-tech hub voor ideatie en communicatie die speciaal is ontworpen voor agile transformatie, consulting, levering en digitale zaken.
• Full-stack- en grensoverschrijdend getrainde medewerkers voor Continuous Testing: Mindtree is gefocust op de bijscholing van haar medewerkers in de gehele waardeketen, van back-office tot front-office, voor concepten en tools op het gebied van continuous testing. Employees worden onder andere getraind in klantervaring en analytica.

"Onze klanten beseffen de kracht van doorlopende levering voor het afbreken van silo's en de snellere levering van betere kwaliteit," aldus Manas Chakraborty, Senior Vice President & Hoofd Enterprise Services bij Mindtree. "Deze erkenning van ISG weerspiegelt onze duurzame investeringen in een sterke serie tools, kaders en best practices om IT op een geïntegreerde en efficiënte manier te besturen."

"Mindtree is goed gepositioneerd als een 'Digitale Ankerpartner' voor mondiale zakelijke klanten, gebaseerd op haar technische bekwaamheid, thought leadership, onshore-advies, automatisering, digitale paketten en platforms," aldus Ashish Chaturvedi, de voornaamste analist van ISG en auteur van het rapport.

De serie ISG Provider Lens Kwadrantrapporten levert inzichten in de bekwaamheden van service providers, gebaseerd op ISG's unieke methodologie, een combinatie van empirisch, datagedreven onderzoek, marktanalyse en daadwerkelijke werkervaring en -observaties van ISG's mondiale adviesteam.

Partners