19-10-2015

OutSystems Platform beschikbaar in Microsoft Azure

Deel dit bericht

OutSystems, leverancier van het gelijknamige enterprise Rapid Application Delivery (RAD) platform, maakt bekend dat OutSystems Platform nu ook beschikbaar is in Microsoft Azure.

De almaar hogere eisen die aan IT worden gesteld in termen van connectiviteit en mobiliteit hebben geleid tot compleet nieuwe requirements ten aanzien van de integratiemogelijkheden en aanpasbaarheid van applicaties. OutSystems Platform via Microsoft Azure stelt bedrijven in staat om hoogwaardige en technologieonafhankelijke mobiele- en webapplicaties te ontwikkelen die aan de nieuwe requirements voldoen.

Met OutSystems genieten Azure-klanten de voordelen van een gemakkelijk te implementeren platform dat een oplossing biedt voor de meest voorkomende uitdagingen bij applicatieontwikkeling en dat schaalbaar is vanaf het eerste ontwikkelmoment tot en met de fase waarin volwaardige, bedrijfskritische applicaties worden uitgerold en in beheer genomen.
‘Eenvoudige integratie met enterprise-systemen, clouddiensten en databases en het gebruik van open connectors en web services zijn onontbeerlijk voor het snel kunnen opleveren van applicaties’, stelt Paulo Rosado, CEO van OutSystems. ‘OutSystems biedt Azure-klanten een geavanceerd platform dat voor een groot aantal toepassingen geschikt is, van de individuele ontwikkelaar die een beperkt aantal apps bouwt tot enterprise IT-organisaties die geacht worden in een continu proces een samenhangend portfolio van robuuste applicaties op te leveren.’

‘De aanwezigheid van OutSystems Platform in onze publieke cloud-omgeving Azure geeft onze klanten toegang tot een rapid application delivery-platform dat open en flexibel is’, zegt Nicole Herskowitz, Senior Director of Product Marketing bij Microsoft Azure. ‘Wij zijn dan ook verheugd dat OutSystems nu beschikbaar is in de Azure Marketplace.’

Partners