23-08-2016

OutSystems organiseert webinarserie over digitale transformatie

Deel dit bericht

OutSystems organiseert in september een webinarserie voor de tech-community over de uitdagingen op het gebied van digitale transformatie. Sprekers van Forrester, Deloitte, PWC en Intellyx spijkeren deelnemers in snelkookpansessies bij over de meest controversiële en uitdagende thema’s in het huidige werkveld.

De webinarserie bestaat uit drie delen:
Go Fast or Go Home - 15 september, 17:00 (11:00 am EDT)
Snelheid is cruciaal voor een digitale transformatiestrategie. In deze eerste webinar vertelt Forrester-analist John Rymer en OutSystems CMO Steve Rotter met welke technologiecombinaties je digitale transformatie kunt versnellen.

The Bimodal Bake Off - 22 september, 17:00 (11:00 am EDT)
Bimodal IT is een uitdaging, zelfs voor doorgewinterde ontwikkelteams. Of je nu voor- of tegenstander bent van het idee van twee ontwikkelteams met verschillende ontwikkelsnelheden, de tweede webinar met een debat van Rui Vaz van Deloitte en Jason Bloomberg van Intellyx over de praktijk van de bimodal aanpak wil je zien.

Digital Roadmap Realities - 29 september, 17:00 (11:00 am EDT)
Digitale transformatie gaat met de snelheid van het licht. In deze derde webinar leidt OutSystems CEO Paulo Rosado een discussiepanel van door de wol geverfde experts van PWC, HaelthTech en Thrivent Financial die de best practices op het gebied van het plannen, lanceren en uitbreiden van de digitale transformatiereis zullen bespreken.

CMO Steve Rotter van OutSystems is trots op de georganiseerde evenementen. “Er wordt tegenwoordig zoveel gezegd over digitale transformatie dat er verwarring ontstaat over de betekenis. Met de prominente sprekers weet je als bezoeker zeker dat presentaties uitgebreid en informatief zijn en praktisch advies bevatten waar je echt iets mee kan.” Het online evenement is slechts één van de manieren waarop OutSystems de best practices op het gebied van digitale transformatie in de tech-community onder de aandacht wil brengen.

Meer informatie over de evenementenserie en de registratie

Partners