02-11-2016

Stephan Leferink: introductie Progress DigitalFactory goed geland

Deel dit bericht

Stephan Leferink, Regional Sales Manager Benelux bij Progress, was aanwezig tijdens de recente EMEAPUG Challenge 2016 in Noordwijk. Stephan spreekt over de introductie van DigitalFactory op de Nederlandse markt, de Progress Challenger Awards voor innovatieve Progress-toepassingen en de adoptie van Business Rules Suite Corticon bij een aantal grote Nederlandse bedrijven.

De jaarlijkse Progress User Group meeting EMEAPUG Challenge vond begin oktober 2016 plaats in Grand Hotel Huis ter Duin te Noordwijk. Meer dan 500 partners, gebruikers en ontwikkelaars waren aanwezig bij een volgepakt programma van drie dagen, met workshops, keynotes en breakout sessies.

Dit jaar heeft Progress haar cloudgebaseerde digitale transformatie-oplossing DigitalFactory geïntroduceerd. Partners en ontwikkelaars zijn belangrijke partijen die bijgepraat werden over alle mogelijkheden.
Tijdens de EMEAPUG Challenge waren verschillende directieleden van Progress aanwezig en Release vond ze bereid om voor de camera wat te vertellen over recente ontwikkelingen. Het interview met Stephan Leferink van Progress tijdens de Progress User Group meeting is het derde in een reeks.
Eerder zijn interviews met Mark Armstrong en Tom Kincaid gepubliceerd.

Partners