.NET Core: Not your daddy’s dotnet
(29-03-2017)

Deel dit bericht

In maart organiseert Blaak Selectie in samenwerking met Betabit opnieuw een kennissessie! Deze keer gaat het over .NET Core en wordt de presentatie gegeven door Oscar van Tol & Rick van den Bosch.

Het .NET framework heeft een nieuwe telg in de familie: .NET Core. Een rewrite van het bekende .NET framework met een aantal belangrijke verschillen ten opzichte van het ‘normale’ .NET framework: zo is het (onder andere) kleiner, sneller en cross platform. De compatibiliteit voor .NET Core groeit. Een aantal mooie voorbeelden daarvan zijn ASP.NET Core, Entity Framework Core en Visual Studio voor de Mac.
In deze sessie laten we je zien hoe je voor het web kunt ontwikkelen met .NET Core. Denk hierbij aan de verschillen tussen ASP.NET en ASP.NET Core, de (on)mogelijkheden van EF Core, het werken met een Angular 2.0 frontend tegen een ASP.NET Core backend en het hosten van je ASP.NET Core web applicatie in Microsoft Azure.

Het event is gratis (inschrijven verplicht) en zal plaatsvinden op woensdag 29 maart op het hoofdkantoor van Betabit in Rotterdam. Vanaf 18:00 u is men welkom voor een broodje en drankje en om 19:00 u zal de presentatie beginnen.

Stuur een email naar Mark Joosten (mark@blaakselectie.nl) met je telefoonnummer waarin je aangeeft bij dit evenement aanwezig te willen zijn. In verband met een beperkt aantal plaatsen en het organiseren van eten en drinken is inschrijven verplicht.

Tags:

.NET

Partners