06-05-2019

Gladwell Academy wordt partner in wereldwijd netwerk van Scrum.org

Deel dit bericht

Gladwell Academy laat weten dat het bedrijf als partner is opgenomen in het professionele trainingsnetwerk (PTN) van Scrum.org. Deelname aan dit netwerk stelt Gladwell Academy in staat het keurmerk Scrum.org te voeren in haar Scrum-trainingen en geeft toegang tot de gemeenschap van professionele Scrum-trainers (PST) van Scrum.org.

Om erkend lid van het PTN-programma van Scrum.org te worden, heeft Gladwell Academy aan de strenge eisen van Scrum.org voldaan. Het bedrijf heeft volgens Scrum.org blijk gegeven van consequente toewijding aan de methode van Scrum.org, en aan de gedragscode die Scrum.org hanteert om de kwaliteit van de trainingen te waarborgen.

Kwaliteitscertificatie
Miranda Goossens, CEO van Gladwell Academy: "We bieden nu al verschillende jaren trainingen in Scrum aan, dus er is hier meer dan genoeg ervaring. Erkend partner worden in het Scrum.org-netwerk is een erkenning van de ambitie waarmee we professionals laten zien wat ze als team met Scrum aan resultaten kunnen behalen."

Gecertificeerde professionele Scrum
Door Scrum.org trainingen aan te bieden, kan Gladwell Academy haar klanten nu erkende trainingen bieden, waarmee ze deelnemers tevens voorbereidt op een wereldwijd erkende Professional Scrum-certificering. Elke Scrum.org training bevat ook een examen om het certificaat te behalen.

Een onvoldoende samenhangende of complete uitleg van het Scrum Framework zorgt er vaak voor dat Scrum-teams worstelen met de concepten, vertelt CEO Dave West van Scrum.org. "Door lid te worden van de PTN, heeft Gladwell Academy bewezen dat ze Scrum trainingen van de hoogste kwaliteit kunnen bieden."

Partners