14-04-2020

UiPath biedt gratis softwarerobots in strijd tegen coronavirus

Deel dit bericht

Wereldwijd omarmen organisaties de softwarerobot om hun bedrijfsvoering te automatiseren en aan snelheid en wendbaarheid te winnen nu de markten en de werkomgeving door de crisis andere eisen stelt. De voordelen die automatisering biedt,
worden nu des te meer duidelijk, of het nu gaat om de verwerking van grote hoeveelheden diagnostische tests, de toenemende vraag aan callcenter-capaciteit, of het faciliteren van het thuiswerkende medewerkersbestand.

UiPath, de toonaangevende leverancier van Robotic Process Automation (RPA), biedt gezondheidsorganisaties en overheden gratis softwarerobots om de kritieke digitale- bedrijfsvoeringsprocessen te versnellen en de met handen en voeten gebonden medewerkers vrij te spelen voor de opdoemende problemen die de Covid-19-pandemie met zich meebrengt.
De afgelopen drie weken heeft UiPath dertig Covid-19 use cases verzameld die gebruiksscenario ́s van architecturen beschrijven die erop gericht zijn om levens en bedrijven te redden. UiPath tekende honderd nieuwe klanten op die de UiPath Automation Hub inzetten om hun medewerkers betrokken te houden bij de zaak.

Grote hoeveelheden medische tests
“We willen een bijdrage aan de maatschappij leveren en helpen om de neveneffecten van de de Covid-19-crisis te bestrijden”, zegt Maurits Houck, Regional Vice President Benelux bij UiPath. “We willen onze technologie gratis ter beschikking stellen om ziekenhuizen bij te staan met de verwerking van grote hoeveelheden medische tests; en overheden met de verwerking van de tijdelijke ondersteuningsaanvragen door bedrijven en zelfstandigen.”

Meer informatie over hoe UiPath’s RPA organisaties de Covid-19-crisis door helpt.

Partners