11-10-2016

Camilla Ramberg versterkt salesteam COOLProfs

Deel dit bericht

COOLProfs heeft Camilla Ramberg (37) aangesteld als senior sales consultant. Ramberg houdt zich in deze functie bezig met acquireren van nieuwe klanten en projecten. COOLProfs ontwikkelt innovatieve maatwerkapplicaties met het Rapid Application Delivery (RAD) platform van OutSystems.

Ramberg heeft ruime saleservaring in de IT-branche. Ze werkte hiervoor bij software- en consultancybureau Rally Software, waar ze als major account manager verantwoordelijk was voor sales in de Benelux. Daarvoor werkte ze als salesmanager bij Webex, onderdeel van Cisco Systems.

Agile
Volgens Camilla Ramberg hebben veel bedrijven nu niet alleen behoefte aan innovatieve software, maar willen ze ook hun interne IT-activiteiten toekomstbestendig maken en opschalen naar agile. “COOLProfs helpt hen hierbij door het leveren software op maat, maar denkt ook sterk met de klant mee en bouwt zo partnerships op voor de lange termijn. De behoefte aan RAD - en de vraag naar diensten van COOLProfs - groeit en dat maakt dit een interessante periode om bij de organisatie van start te gaan. Verder is COOLProfs gewoon een heel prettig bedrijf om voor te werken, met persoonsgerichte inslag.”

COOLProfs maakt een sterke groei door. Eerder werd Rob Engler aangesteld als  sales consultant bij het bedrijf.

Partners