08-12-2023

Progress erkend door Gartner voor Digital Experience Platform

Deel dit bericht

Progress heeft aangekondigd dat het is erkend als 2023 Gartner Peer Insights Customers' Choice voor Digital Experience Platforms (DXP). Op basis van feedback en beoordelingen van eindgebruikersprofessionals is Progress een van slechts vier leveranciers die een Customers' Choice onderscheiding ontvangen, en de enige leverancier die deze onderscheiding ontvangt voor Midsize Enterprise bedrijven.

Gartner definieert een DXP als een geïntegreerde set technologieën die is ontworpen om de samenstelling, het beheer, de levering en de optimalisatie van gecontextualiseerde digitale ervaringen in multi-experience customer journeys mogelijk te maken. Een DXP kan optimale digitale ervaringen bieden aan een verscheidenheid aan deelnemers, waaronder consumenten, partners, werknemers, burgers, studenten en andere doelgroepen, en helpt continuïteit te garanderen tijdens het volledige klanttraject. Het biedt de presentatie-orkestratie die mogelijkheden van meerdere applicaties samenbrengt tot naadloze digitale ervaringen.

Het Digital Experience (DX) portfolio van Progress geeft organisaties de mogelijkheid om snel uitgebreide digitale ervaringen op te bouwen en te leveren, over websites en applicaties van alle soorten, om klantenwerving, klantenbinding en succes te stimuleren. Progress Sitefinity is een hoeksteen van het DX-portfolio van Progress en biedt tools op maat voor marketeers om cross-channel digitale ervaringen te creëren en te personaliseren, en een platform dat het ontwikkelen van digitale ervaringen mogelijk maakt.

In totaal gaf 89 procent van de gebruikers aan dat ze progress DX zouden aanbevelen op het gebied van productmogelijkheden, verkoopervaring, implementatie-ervaring en ondersteuningservaring.

Tags:

Platform, DXP

Company:

Progress, Gartner

Partners